İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK Hemodiyaliz Ünitemizdeki Tedavi Gören Hastaları Ziyaret Etti.
12 Mart 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK Hastanemiz Hemodiyaliz Ünitesi Hasta Ziyareti_08032024_01.jpeg

14 Mart Dünya Böbrek Günü Etkinlikleri kapsamında; İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih ŞERİFOĞLU, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan KEPİÇOĞLU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Atakan ÖZDEMİR 08.03.2024 günü Hemodiyaliz Ünitesinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret esnasında İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK ve İl Sağlık Müdürlüğümüz Yöneticilerine; Başhekimimiz Prof.Dr. Zafer ERGÜL, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Erman YİĞİT,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Saide Pakize ÇETİN, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürümüz Erkan TÜRKMEN ve Başhekim Yardımcılarımız, Müdür Yardımcılarımız, Hemodiyaliz Ünitemiz Sorumlu Hekimi Nefroloji Uzmanı Uzm.Dr. Reyhan CALAYOĞLU ŞALCIAV, Hemodiyaliz  Sorumlusu Mehmet NASUHOĞLU ve Hemodiyaliz Ünitesi çalışanları eşlik ettiler.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK hasta ziyaretini müteakip   Poliklinikler Giriş katta açılan “14 Mart Dünya Böbrek Günü Bilgilendirme Standı” nın açılışına katıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK Hastanemiz Hemodiyaliz Ünitesi Hasta Ziyareti_08032024_02.jpeg

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK Hastanemiz Hemodiyaliz Ünitesi Hasta Ziyareti_08032024_03.jpeg

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK Hastanemiz Hemodiyaliz Ünitesi Hasta Ziyareti_08032024_04.jpeg

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK Hastanemiz Hemodiyaliz Ünitesi Hasta Ziyareti_08032024_05.JPG