3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri

images (3).jpg

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle Hastanemiz Organ Bağış Birimince doku ve organ bağışı konusunda etkinliklerde bulunuldu.

10.Ekim 2017 günü Hastanemizdeki panolara doku ve organ bağışı ile ilgili afiş ve posterler asıldı.

12 Ekim.2017 günü Kastamonu Garnizon Komutanlığı’ nda doku ve organ bağışı konusunda bilgilendirme yapıldı. Organ bağışında bulunmak isteyenlere hastanemiz Organ Bağış Birimince bağış için gerekli belgeler düzenlendi.

16.Ekim.2017 Kastamonu Üniversitesi Diyetisyenlik Bölümü öğrencilerine doku ve organ bağışı konusunda bilgilendirme yapıldı. Organ bağışında bulunmak isteyenlere hastanemiz Organ Bağış Birimince bağış için gerekli belgeler düzenlendi.

20.Ekim.2017’ de Kastamonu Üniversitesi Araç Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine doku ve organ bağışı konusunda bilgilendirme yapıldı. Organ bağışında bulunmak isteyenlere hastanemiz Organ Bağış Birimince bağış için gerekli belgeler düzenlendi.

01.Kasım.2017’ de Radyo Moni’ de doku ve organ bağışının önemi konusunda yapılan radyo programına İlimiz Doku ve Organ Bağış İl Koordinatörü Dr. Seyit SERT katılarak açıklamalarda bulundu.

08.Kasım.2017’ de Hazerbey Okulları öğrencileri ile doku ve organ bağışı konusunda bilgilendirme toplantıları ve röportaj yapıldı.

• 2017 Organ Bağışı Haftası_1.jpg
  • 2017 Organ Bağışı Haftası_2.jpg