Normal Doğum Yapan Annelere “5 Yıldızlı” Hizmet
06 Ekim 2023

Normal doğum yapan annelere '5 yıldızlı' hizmet.jpg

Normal Doğum Yapan Annelere “5 Yıldızlı” Hizmet

Hastanemiz Kadın Doğum Servisindeki iki özel odanın tefrişatı, Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile iş adamı Mustafa Kirtenoğlu tarafından yaptırılarak hizmete girmiştir.

Özel banyo ve tuvaleti, televizyonu, çift kişilik yatağı, özel bebek beşiği, dolabı, koltuk ve kanepesi bulunan beş yıldızlı otel konforundaki odalar, normal doğumu tercih eden annelere tahsis edilecektir.

Normal doğum yapacak anne adaylarını beş yıldız konforundaki odalarda ağırlayacaklarını dile getiren Hastanemiz Başhekimi Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT, Anadolu Ajansı (AA) muhabirine yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Hastalarımız normal doğum yaptığında onları daha konforlu bir ortamda ağırlamak istiyoruz. Normal doğumu tercih eden misafirlerimizi VIP donamında, kendilerini hastanede hissetmeyecekleri bir ortamda ağırlamaktan onur duyacağız. İki odamız otel konforunda dizayn edildi. Anne adaylarını normal doğuma teşvik etmek için bundan sonra da çalışmalarımız sürecek." dedi.

Anadolu Ajansı: https://www.aa.com.tr/tr/yasam/normal-dogum-yapan-annelere-5-yildizli-hizmet/1417736