Başhekimimiz Op.Dr.H.Serdar BOZKURT' un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Başhekimimiz Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT’ un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Ramazan’ın ardından kutlu bir bayrama birlikte eriştik. Öncelikle milletimin bütün fertlerinin, gönül coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında yaşayan kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Bayramın bütün bir insanlığa huzur ve barış getirmesini, zulüm, mağduriyet, yoksulluk yaşayan insanların bu kutsal günler vesilesiyle, huzura, barışa ve kardeşliğe ulaşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Büyüklerin ellerinden öpmek, küçükleri sevindirmek, dargınların barışması, hastaları ziyaret etmek, kimsesizlerin yanında olmak, yoksullara kol kanat germek... Hepsi bayramlarda tazelediğimiz insanlık ödevimiz, geleneklerimizdir.

Kimsenin ihtiyacı olsun istemeyiz ancak ihtiyacı olanlar için doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız, acil servislerimiz, hastanelerimiz bayram boyunca özveriyle çalışmaya devam edecektir. Bayramda görev yapacak özverili doktor ve sağlık çalışanlarımızın bayramını içtenlikle kutluyorum.

Milletimizin her bir ferdine sağlık ve esenlikler diliyorum.

Sağlıkla, mutlulukla birlikte nice bayramlara...

Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT

Kastamonu Devlet Hastanesi