Hastanemize Medikal Oksijen Üretim Tesisi Kuruldu

Kastamonu DH Hastanemize Medikal Oksijen Üretim Tesisi.png

Hastanemize Medikal Oksijen Üretim Tesisi Kuruldu

İl Sağlık Müdürlüğümüzce medikal oksijen üretim ve depolama sisteminin hastanelerimize kazandırılmasının kamu zararını önleneceği ve sağlık hizmetinin etkin sunumu için gerekli olduğu değerlendirilmiştir.

Bu sayede sıvı oksijen alımına ve tüplerin doldurup taşınması işine son verilerek, yıllık olarak Kastamonu İli genelinde 500.000 TL den fazla tasarruf sağlanmış olacaktır.

Sağlık Bakanlığımızdan alınan izinler sonrasında İlimizdeki 4 hastaneye Medikal Oksijen Üretim Sistemleri kurulmuştur.

Kastamonu Devlet Hastanesi, İnebolu Devlet Hastanesi, Tosya Devlet Hastanesi ve Taşköprü Devlet Hastanesi olmak üzere 4 hastane Medikal Oksijen Üretim Sistemine kavuşturulmuştur.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Sadettin YAZI ve Personel Destek Hizmetleri Başkanımız Muhammed Zahid KAYA hastanemizi ziyaret ederek Başhekimimiz Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT ile birlikte hastanemizde kurulan medikal oksijen üretim ve depolama sistemini yerinde incelemiştir.