Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Hastanemizde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarına İl Sağlık Müdürümüz adına Personel Destek Hizmetleri Başkanımız Muhammed Zahit KAYA ve Başkan Yardımcısı Erdal DİRGENCİ katılmışlardır.

2019 yılı 14 Mart Tıp Bayramı kutlama etkinlikleri; Başhekimimiz Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT, Başhekim Yardımcılarımız, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız ve tüm çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Kutlama programı,  Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ile ebediyete intikal eden silah arkadaşları, sağlık çalışanları ve şehitlerimize 1 dk. lık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlamıştır.

Başhekimiz Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan bir konuşma yaparak, tüm çalışanlarımıza kutlamalara olan ilgi ve katılımından dolayı teşekkür etmiştir.

Hastanemizde uzun yıllar, başarıyla görev ifa eden,  Ortopedi Uzmanı Op.Dr. Erol GÜLER’ e Başhekimimiz tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Ortopedi Uzmanımız Op.Dr. Erol GÜLER “ Hekimlik Mesleği, Sorunları ve Çözüm Önerilerini ile Sağlık Profesyonellerine Yönelik Şiddetin Son Bulması Temennilerini” içeren bir konuşma yapmıştır.

Tıp Bayramı vesilesiyle 30 yıl ve üzeri kamuda görev yapan memurlarımıza, hastanemizdeki çalıştıkları süre içerisindeki gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Başhekimimiz Op.Dr Hasan Serdar BOZKURT tarafından, “Teşekkür Belgesi” verilmiştir.

Op.Dr. Erol GÜLER ve Hemşire Ayşe MÜTEVELLİ tarafından pasta kesilmesini takiben, yönetim tarafından hazırlattırılan ikramlarla, kutlamalar günün anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlanmıştır.

Hastanemiz Tıp Bayramı Kutlaması_2019_02.JPG

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı