13 Eylül Dünya Sepsis Günü Farkındalık Eğitim Duyurusu

Sepspi Eğitimi Afiş.jpg

13 Eylül Dünya Sepsis Günü Farkındalık Eğitim Duyurusu

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunca Dünya Sepsis Günü kapsamında Türk Yoğun Bakım Derneği işbirliği ile Sağlık çalışanlarının farkındalığının artırılması, sepsis tedavisinde daha iyi sonuçlara ulaşılması, mortalitenin azaltılması amacıyla 13.09.2017 Çarşamba günü saat 15:30-17:30 saatleri arasında Kastamonu Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda Uzm.Dr.Özgür YILMAZ ve Uzm.Dr.Ayşe YILMAZ tarafından iki oturum halinde pratisyen/uzman hekimlere ve yardımcı sağlık personellerine yönelik "Sepsis Eğitimi" düzenlenecektir.

1. Oturum (15:30-16:30) "Sepsis Farkındalık ve Tanı Eğitimi"

2. Oturum (16:30-17:30) "Sepsis Acil ve İleri Tedavi Eğitimi"

Sağlık hizmet sunumunu aksatmayacak şekilde İlimiz hastanelerinde görevli pratisyen/uzman hekimler ile yardımcı sağlık personellerinden müsait olanların eğitime katılımlarının sağlanmasın temini.

Ayrıca İlmimizde bulunan yerel basın kuruluşları da toplumsal farkındalığın artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla “13 Eylül Dünya Sepsis Günü Farkındalık Eğitimi” ne davetlidir.