Dünyaya Yeni Gelen Bebeğin Bağırsaklarına İnce Operasyon

Op.Dr. Mehmet Ali NARSAT.jpeg

Dünyaya Yeni Gelen Bebeğin Bağırsaklarına İnce Operasyon

“İnce bağırsağı doğuştan kapalı olan bebeği başarıyla ameliyat ederek hastanemizde bir ilke daha imza attık.”

Tıp dünyasında yeni doğan bebeklerde binde bir görülen ve ince bağırsağı doğuştan kapalı olarak hastanemizde dünyaya gelen Salman bebek hastanemiz Çocuk Cerrahi uzmanı Op.Dr. Mehmet Ali NARSAT tarafından yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturuldu.

Op.Dr. Mehmet Ali NARSAT yapılan ameliyat hakkında yaptığı açıklamada;

“16 saat önce hastanemizde gözlerini dünyaya açan Salman bebeğin kusmalarının olması üzerine, meslektaşım Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Eren YILDIZ tarafından Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitemize takibi ve tedavisi için yatırılmıştır.

Çekilen filmlerde Salman bebeğin ince bağırsaklarının kapalı olduğunu gördük ve ailesine durum hakkında bilgi vererek vakit kaybetmeden bebeğimizi ameliyata aldık.

4 saat süren başarılı bir ameliyatla doğuştan kapalı olan ince bağırsak kısımları çıkarılıp sağlam olan bağırsak kısımlarıyla birbirine dikilmiştir.

Ameliyat sonrası 5. günde anne sütüyle beslenmeye başlayan Salman bebeğin kusmaları geçti ve bir hafta içerisinde sağlığına kavuşan bebeğimizi ailesiyle birlikte evine uğurladık.

Hastanemizde şimdiye kadar bebeklerde yapılmamış olan kapalı olan ince bağırsak ameliyatını yaparak, bir ilke imza attık.” demiştir.

Gündem 37 Gazetesi 10122019.jpg

Kastamonu Sözcü Gazetesi 10122019.jpg