“Bir Yardım Bin Umut Projesi’ Ekibinden Başhekimimize Teşekkür Ziyareti

“Bir Yardım Bin Umut Projesi’ Ekibinden Başhekimimize Teşekkür Ziyareti_03012020_01.JPG

“Bir Yardım Bin Umut Projesi’ Ekibinden Başhekimimize Teşekkür Ziyareti

“Öğrencilerimizin Projelerine Desteğe Devam Ediyoruz…”

Kastamonu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı son sınıf öğrencileri tarafından “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında hazırlanan “Bir Yardım Bin Umut Projesi” 05.12.2019 – 23.12.2019 tarihleri arasında hastanemizde proje etkinlik planına uygun olarak yürütülmüştür.

Proje Sorumlusu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Emine Nihal LİNDBERG, Proje Danışmanı Ahmet Rıfat KAYİŞ ve “Bir Yardım Bin Umut Projesi” nde görev alan öğrenciler 03.01.2020 tarihinde Hastanemiz Başhekimi Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT’ u Makamında ziyaret etmişlerdir.

Proje Sorumlusu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Emine Nihal LİNDBERG;

Kastamonu Üniversitesi, Eğitim Fakültesince Hastanemizde yürütülen Bir Yardım Bin Umut Projesine desteklerinden dolayı Başhekimimize teşekkür etmiştir.

İleride geliştirilecek olan bu tür projelerde kurumlar arasındaki işbirliğinin ve desteğin sürdürülmesi konusundaki temennilerini iletmiştir.

Başhekimimiz Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT, Proje Sorumlusu Doç.Dr. Emine Nihal LİNDBERG, Proje Danışmanı Ahmet Rıfat KAYİŞ ve öğrencilere  bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini iletmiştir.

İleride geliştirilecek olan bu türden projelerde, hastanemiz yönetimince gerekli desteğin verileceğini ve işbirliğinin sürdürüleceğini söylemiştir.

“Bir Yardım Bin Umut Projesi’ Ekibinden Başhekimimize Teşekkür Ziyareti_03012020_02.JPG