Başhekim Prof.Dr. Zafer ERGÜL Görevine Başladı.

İl Sağlık Müdürümüzün Prof.Dr. Zafer ERGÜL' ü Nezaket Ziyareti 06082020.JPG

Başhekim Prof.Dr. Zafer ERGÜL Görevine Başladı.

Kastamonu Üniversitesi - Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof.Dr. Zafer ERGÜL’ ün Afiliasyon ( Birlikte Kullanım ) Protokolü kapsamında Başhekimlik görevi Bakanlığımızca onaylanarak, 05.08.2020 tarihinde İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin YAZI’ nın Makamında gerçekleştirilen imza töreni sonrası Hastanemizdeki Başhekimlik görevine 05.08.2020 tarihinde başlamıştır.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Sadettin YAZI 06.08.2020 tarihinde Prof.Dr. Zafer ERGÜL’ ü Makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilemiştir.

Sağlık Bakanlığı ve Kastamonu Üniversitesi arasında imzalanan Afiliasyon (Birlikte Kulanım) Protokolü sonrasında Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastane’nin ilk Başhekimi olan Prof.Dr. Zafer ERGÜL;

“Bölgemizin sağlık üssü haline gelmesi yolundaki çalışmalarda Eğitim ve Araştırma Hastanemizin bölgenin göz bebeği kurumlarından biri haline geleceğini, Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle yeni doktor ve uzman hekimlerin yakın bir zamanda hastanemizde yetişeceğini, tüm bu işlerin üniversitemiz ve hastanemizin güçlü kadrosuyla başarılacağını” belirmiştir.

Ayrıca “Hastanemizin tüm çalışanlarının Covid 19 Pandemisine karşı verdiği özverili mücadeleyi takdirle karşıladığını ve tüm çalışanlarımıza teşekkürü bir borç bildiğini” söylemiştir.

Başhekim Prof.Dr. Zafer ERGÜL’ e yeni görevinde başarılar dileriz.