Kastamonu Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Şube Başkanı ve Klinik Psikologları Başhekimimizi Makamında Ziyaret Etti
09 Kasım 2023

Kastamonu YEDAM' dan Başhekimimizi Ziyaret 19102020.JPG

Kastamonu Yeşilay Danışmanlık Merkezi  (YEDAM) Şube Başkanı İzzet Serhat KÖYLÜ ve beraberinde Kastamonu YEDAM’ da görevli Klinik Psikologlar 19.Ekim.2020 günü Başhekimimizi Makamında ziyaret etmişlerdir.

Şube Başkanı İzzet Serhat KÖYLÜ ve beraberindeki Kastamonu YEDAM Klinik Psikologları Başhekimimize yeni görevinde başarılar dilemişlerdir.

Şube Başkanı İzzet Serhat KÖYLÜ “İlimizdeki faaliyetlerine yeni başlayan Kastamonu Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’ ın faaliyetler alanları ve gerçekleştireceği projeler hakkında Başhekimimize kısaca bilgi vererek, Kastamonu YEDAM’ ın gerçekleştireceği projelerde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nin kurumsal desteğini beklediklerini" ifade etmiştir.

Başhekimimiz Prof.Dr. Zafer ERGÜL, öncelikle nazik ziyaretleri sebebiyle Kastamonu YEDAM Şube Başkanı İzzet Serhat KÖYLÜ ve beraberindeki Klinik Psikologlara teşekkür etmiştir.

Başhekimimiz Prof.Dr. Zafer ERGÜL, bağımlılıklarda mücadelede Kastamonu YEDAM tarafından yürütülecek olan proje ve etkinliklere Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak azami desteği vereceklerini dile getirmiştir.

YEDAM Danışma Hattı - 444 79 75.jpg

Yeşilay DanışmanlıkMerkezi (YEDAM)' ın web sayfasına ulaşmak için lütfen linki tıklayınız.