Covid-19 Kliniklerinde Görev Yapan Doktor ve Yardımcı Personele Teşekkür Belgesi Verildi 27112020_01.jpeg

Covid 19 Pandemisi sürecinde İnebolu Devlet Hastanesi’ nden, hastanemiz emrine görevlendirilen ve 8 ay gibi uzun bir süre evinden ve ailesinden uzak bir şekilde görev yapan İç Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Ayşe BELEVİ’ ye, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yüksel KUTLU Teşekkür Belgesi verdi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yüksel KUTLU;

“Doktorlarımızla ve tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte COVİD 19’ a karşı büyük bir mücadele ve savaş veriyoruz. İlçelerimizden dönüşümlü olarak Eğitim ve Araştırma Hastanemize görevlendirdiğimiz doktorlarımız da canla başla bu mücadelede görev alıyorlar. Bu bağlamda tüm doktorlarımıza sağlık çalışanlarımıza müteşekkiriz” dedi.

Başhekimimiz Prof.Dr. Zafer ERGÜL, COVİD 19 servislerinde özveriyle çalışan ve Toplu İş Sözleşmesi hükümleri kapsamında görevlerinde 20 yılını dolduran bayan ve 25 yılını dolduran erkek sürekli işçi personellerimize Teşekkür Belgelerini verdi.

Başhekimimiz Prof.Dr. Zafer ERGÜL;

“COVİD 19 servislerinde görev yapan yardımcı personelin, gayretli ve özverili çalışmalarını yakından biliyorum. Onların da yadsınamaz gayretleri ve çabalarından dolayı hak ettikleri Teşekkür Belgesiyle onurlandırmış olmanın huzurunu duyuyorum” dedi.

Covid-19 Kliniklerinde Görev Yapan Doktor ve Yardımcı Personele Teşekkür Belgesi Verildi 27112020_02.jpeg

Covid-19 Kliniklerinde Görev Yapan Doktor ve Yardımcı Personele Teşekkür Belgesi Verildi 27112020_03.jpeg