Ankara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi’nce Hastanemize Teşekkür ve Bilgilendirme Ziyareti 24062021_01.JPG

Ulusal Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Sistemi yapılanması içerisinde İlimizin bağlı olduğu Ankara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi yetkilileri;

2021 yılı Haziran ayı içerisinde 2 hastamızın beyin ölümü sonrası, ailelerinin organ bağışını kabul etmesi sonrasında, organ nakil sırasında bekleyen hastalara umut ışığı oldular. Ankara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi yetkilileri tarafından hem teşekkür hem de eğitim ve tanışma amaçlı ziyaret gerçekleştirilmiştir.

24.06.2021 tarihinde Ankara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm.Dr. Huri TAŞTAN, Hemşire  Asya KILIÇ ve Nihal KAYA Başhekimimiz Prof.Dr. Zafer ERGÜL’ ü Makamında ziyaret etmişlerdir.

Ankara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Uzm.Dr. Huri TAŞTAN tarafından Hastanemiz Organ ve Doku Bağış Birimi çalışanlarına ve Anestezi Uzmanlarımıza “Ulusal Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Sisteminin Organizasyon Yapısı ve İşleyişi” ile “Organ ve Doku Bağışı,  Organ Nakliyle İlgili Mevzuat” hakkında  bilgilendirme yapılmıştır.

Ankara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi’nce Hastanemize Teşekkür ve Bilgilendirme Ziyareti 24062021_02.JPG

Ankara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi’nce Hastanemize Teşekkür ve Bilgilendirme Ziyareti 24062021_03.JPG

Ankara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi’nce Hastanemize Teşekkür ve Bilgilendirme Ziyareti 24062021_04.JPG