Hastanemizce Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Düzenlenecektir.

Kastamonu EAH Yoğun Bakım Hemşireliği SEP_2023.jpg

Hastanemizde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı “25.09.2023-03.11.2023” tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Söz konusu programa yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları katılacaktır.

Sertifikalı Eğitim Programına başvurusu ise “31.07.2023-11.08.2023” tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular https://ekip.saglik.gov.tr/ linki üzerinden e-devlet şifresiyle giriş yapılarak “Başvuru Formu” doldurulacaktır.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılardan istenilen belgeler ise; EKİP’ten doldurulup çıktısı alınan Başvuru Formu (Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü imzalı ve Başhekimlik onaylı), Yoğun Bakım Ünitesinde çalışacağına dair belge, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Yoğun bakımda çalıştığı tarihi belirten resmi görev belgesi ve hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış), sağlık memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi.

Yukarıda sayılan belgeler, hastanemiz eğitim hemşiresine e-mail ile gönderilecektir. E-mailinizin ulaşıp ulaşmadığının kontrolü için hastanemiz eğitim birimi aranarak teyit edilmelidir.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu         : Elmas YILMAZ

Eğitim Hemşiresi               : Asuman AHÇIOĞLU DEMİRCİ

E-mail                                 : asuman.ahcioglu@saglik.gov.tr

Tel                                       : 0 (366) 214 10 53 Dâhili Tel: 1930 (Eğitim Birimi)