Hastanemiz Çocuk Acil Hekimi Dr. Bekir Mete OYMAK’ ı Ebediyete Uğurladık.

Hastanemiz Çocuk Acil Hekimi Dr. Bekir Mete OYMAK ı Ebediyete Uğurladık._28072023_01.JPG

Hastanemiz Çocuk Acil Hekimi Dr. Bekir Mete OYMAK’ ı Ebediyete Uğurladık.

Hastanemiz Çocuk Acil Servisi hekimlerinden Dr. Bekir Mete OYMAK 28.07.2023 Cuma günü nöbet çıkışı geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle vefat etmiştir.

Hastanemiz poliklinikler giriş katında saat 16:00’ düzenlenen törende;

Merhum Dr. Bekir Mete OYMAK’ ın kız kardeşi ve yeğeni, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yüksel KUTLU, Başhekimimiz Prof.Dr. Zafer ERGÜL, Başhekim Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve Müdür Yardımcılarımız, AK PARTİ Kastamonu Milletvekili Av. Fatma Serap EKMEKCİ,  AK PARTİ Kastamonu İl Başkanı Doğan ÜNLÜ ve Hastanemiz Çalışanları hazır bulunmuştur.

Törende hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Sorumlu Hekimi Doç.Dr. Eren YILDIZ gözyaşlarıyla Merhum Dr. Bekir Mete OYMAK hakkında duygu ve hüzün dolu bir konuşma yapmıştır.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yüksel KUTLU’ nun merhum Dr. Bekir Mete OYMAK’ ın ailesine ve çalışanlarımıza sabır ve başsağlığı dileyen konuşmasının ardından dua edildi. Merhum Dr. Bekir Mete OYMAK için çalışanlarımızdan helallik istenerek ebediyete uğurlandı.

Mekânı cennet olsun...

Hastanemiz Çocuk Acil Hekimi Dr. Bekir Mete OYMAK ı Ebediyete Uğurladık._28072023_02.JPG

Hastanemiz Çocuk Acil Hekimi Dr. Bekir Mete OYMAK ı Ebediyete Uğurladık._28072023_03.JPG

Hastanemiz Çocuk Acil Hekimi Dr. Bekir Mete OYMAK ı Ebediyete Uğurladık._28072023_04.JPG